Weet u al hoe u eenzaamheid in 2021 gaat aanpakken? Maak uw plannen met de online kennisdeler van Aanpakeenzaamheid.nl op dinsdag 1 december 2020 van 13.30-15.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan hier.

Effectieve plannen maken

Dit jaar kwam eenzaamheid bovenaan de agenda van veel gemeenten en maatschappelijke partners. Dat blijft nog wel even zo, ook in 2021. Daarom is het belangrijk om goed na te denken wat u straks gaat doen. Om met beperkte middelen en de beste kennis tot keuzes te komen die het verschil maken voor uw inwoners of doelgroep. Dat kan nu met de Kennisdeler Aanpak eenzaamheid 2021.
 

Kennis delen en samen aan de slag

De Kennisdeler is een online bijeenkomst. U raakt vertrouwd met de zes bouwstenen van een effectieve aanpak en ontdekt veelvoorkomende praktijkvoorbeelden. In twee rondes verkent u met andere deelnemers de mogelijkheden voor 2021. Daarmee kunt u uw eigen keuzes maken.

 

Het resultaat: klaar voor het nieuwe jaar

Na afloop kent u de bouwstenen waarmee u uw eigen aanpak bij eenzaamheid in 2021 kunt vormgeven. Daarnaast kent u de belangrijkste manieren om dat in de praktijk te doen én hebt u inspiratie en kennis van andere deelnemers opgedaan. Kortom: u bent klaar voor het nieuwe jaar.

Praktische informatie

  • Deelname is gratis.
  • De bijeenkomst is bedoeld voor projectleiders, managers, bestuurders en beleidsmedewerkers van gemeenten, welzijnsorganisaties, andere maatschappelijke partners en ondernemers die zich inzetten om eenzaamheid zoveel mogelijk te voorkomen of te verminderen.
  • De kennisdeler vindt plaats via Zoom.
  • Aanmelden kan tot maandag 30 november 2020.

Informatie

Publicatiedatum04 november 2020
Laatste aanpassing 04 november 2020
Bron 
OnderwerpenKennisdeler, bouwstenen,
aanpak eenzaamheid 2021