Aanpak eenzaamheid.nl
één plek, alle informatie

Nieuws en inspiratie over de aanpak van eenzaamheid

Hier leest u relevant nieuws over de aanpak van eenzaamheid. Hebt u nieuwstips, of wilt u zelf eens een inspiratie- of nieuwsbericht schrijven? Stuur me gerust een bericht. U kunt u hier abonneren op de nieuwsbrief. Alle eerdere nieuwsbrieven vindt u hier.


16.03.2020

Gebruik deze presentatie voor uw publiekscampagne eenzaamheid

Publiekscampagnes eenzaamheid.pngSteeds meer gemeenten willen publiekscampagnes ontwikkelen om eenzaamheid te voorkomen en tegen te gaan. Dat is een goed plan, maar waar te beginnen? En welke ervaringen hebben andere gemeenten? Maak dan gebruik van deze Powerpointpresentatie, met daarin ervaringen van Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Nijkerk, Rotterdam en het landelijke VWS-programma Eén tegen eenzaamheid. Het is voor het eerst dat de inzichten en ervaringen gebundeld zijn.

Met de volgende tips:
- de presentatie is inclusief verschillende filmpjes, en daardoor heel groot. Download de presentatie daarom via deze link;
- de presentatie kent ook allerlei animaties. Bekijk de presentatie daarom vooral in ‘presentatiemodus’, dan komt alles het beste tot zijn recht.

De presentatie is tot stand gekomen met hulp van Monkeys and Bananas in Breda.

Hugo van den Beld - 09:21:57 | Een opmerking toevoegen

Opbellen
E-mail