Aanpak eenzaamheid.nl
één plek, alle informatie

Nieuws en inspiratie over de aanpak van eenzaamheid

Hier leest u relevant nieuws over de aanpak van eenzaamheid. Hebt u nieuwstips, of wilt u zelf eens een inspiratie- of nieuwsbericht schrijven? Stuur me gerust een bericht. U kunt u hier abonneren op de nieuwsbrief. Alle eerdere nieuwsbrieven vindt u hier.


24.08.2019

En nog een site om samen dingen te doen

fb-logo.pngInternet biedt oneindig veel mogelijkheden om mensen aan elkaar te verbinden. Zo is er sinds kort het nieuwe platform ‘Go Mingle‘. Met als motto: Ga samen iets leuks doen.

Aan ons overzicht van landelijk aanbod tegen eenzaamheid is nu ook Go Mingle toegevoegd. Go Mingle zegt op de eigen site: “Ga samen iets leuks doen! Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen? Zoals naar de bioscoop of museum, sporten, wandelen op het strand of een drankje drinken? Je kunt meedoen aan de activiteiten van andere deelnemers en de uitjes die wij organiseren.”

Op moment van schrijven zijn er meer dan 1.600 actieve gebruikers en 245 activiteiten. Die zijn verdeeld over de categorieën Cultuur, Eropuit, Sport & Adventure, Eten, Hobby, Uitgaan en Gezondheid & zorg. Voor €2 tot €4 per maand kun je deelnemen, en de eerste maand is gratis. Dit lijkt me heel laagdrempelig en voor veel mensen bereikbaar. En kan zomaar goed zijn om eenzaamheid te voorkomen en tegen te gaan.

Wat zijn uw ervaringen met Go Mingle? Kent u nog andere platforms? Laat uw reactie horen onder dit bericht.

Hugo van den Beld - 14:30:22 | Een opmerking toevoegen

Opbellen
E-mail