Aanpak eenzaamheid.nl
één plek, alle informatie

Nieuws en inspiratie over de aanpak van eenzaamheid

Hier leest u relevant nieuws over de aanpak van eenzaamheid. Hebt u nieuwstips, of wilt u zelf eens een inspiratie- of nieuwsbericht schrijven? Stuur me gerust een bericht. U kunt u hier abonneren op de nieuwsbrief. Alle eerdere nieuwsbrieven vindt u hier.


04.07.2019

Update landelijk aanbod eenzaamheid. Kent u nog meer?

digits-4014181_640.jpgHet overzicht met het landelijk beschikbare aanbod tegen eenzaamheid is geactualiseerd! Sinds gisteren staat ook Leuke (L)uitjes in het overzicht: een initiatief om leuke uitjes met mensen uit je buurt te ondernemen. Ik heb een paar tests gedaan, en volgens mij werkt dit in heel Nederland.

Op lokaal niveau is veel aanbod tegen eenzaamheid. Maar er is ook veel landelijk aanbod, dat in heel Nederland beschikbaar is. Denk aan De Luisterlijn of websites als WeHelpen en NLvoorelkaar, en nog veel meer. Het overzicht kent nu al 25 initiatieven, die voor elke Nederlander beschikbaar zijn.

Kent u nog meer aanbod dat in heel Nederland structureel, exclusief of in het bijzonder geschikt is in de strijd tegen eenzaamheid. Laat het me weten via een reactie op dit bericht of de contactpagina.

Hugo van den Beld - 10:51:44 | Een opmerking toevoegen

Opbellen
E-mail