Aanbod

Aanpakeenzaamheid.nl wil vooral de beschikbare kennis, ervaringen en inzichten delen. Vanuit het motto: “Meer kennis, beter resultaat”. De kennis, ervaring en het netwerk van Aanpakeenzaamheid.nl zijn ook beschikbaar voor meer diensten:

  • Advies en ondersteuning: meedenken en -doen met bestuur, management en beleid bij de aanpak, voortgang en resultaten van eenzaamheidsbestrijding bij gemeenten en door maatschappelijke organisaties en bedrijven;
  • Campagnes: de lokale aanpak van eenzaamheid vraagt bewustwording en kennis bij burgers, vrijwilligers en professionals. Communicatie is daarbij het sleutelwoord. Aanpakeenzaamheid.nl verzorgt met en voor u campagnes om de samenleving te informeren. Alles op maat en passend uw situatie, mogelijkheden en wensen.
  • Presentaties: om eenzaamheid een gezicht te geven, met informatie over definities, oorzaken, gevolgen, risicogroepen en mogelijkheden om passende ondersteuning te bieden.
  • Projectmanagement: snel op vlieghoogte komen, zodat u als gemeente of organisatie voortvarend eenzaamheid kunt voorkomen en tegengaan. Samenwerking: activering van effectieve samenwerkingsrelaties tussen gemeente, lokale partners en het bedrijfsleven.
  • Borging en kwaliteit: via quick scans, second opinions en audits.

Hebt u andere vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!