Aanbod

Aanpakeenzaamheid.nl wil vooral de beschikbare kennis, ervaringen en inzichten delen. Vanuit het motto: “Meer kennis, beter resultaat”. De kennis, ervaring en het netwerk van Aanpakeenzaamheid.nl zijn ook beschikbaar voor meer diensten:

  • Advies en ondersteuning: meedenken en -doen met bestuur, management en beleid bij de aanpak, voortgang en resultaten van eenzaamheidsbestrijding bij gemeenten en door maatschappelijke organisaties en bedrijven;
  • Campagnes: de lokale aanpak van eenzaamheid vraagt bewustwording en kennis bij burgers, vrijwilligers en professionals. Communicatie is daarbij het sleutelwoord. Aanpakeenzaamheid.nl verzorgt met en voor u campagnes om de samenleving te informeren. Alles op maat en passend uw situatie, mogelijkheden en wensen.
  • Presentaties: om eenzaamheid een gezicht te geven, met informatie over definities, oorzaken, gevolgen, risicogroepen en mogelijkheden om passende ondersteuning te bieden.
  • Projectmanagement: snel op vlieghoogte komen, zodat u als gemeente of organisatie voortvarend eenzaamheid kunt voorkomen en tegengaan. Samenwerking: activering van effectieve samenwerkingsrelaties tussen gemeente, lokale partners en het bedrijfsleven.
  • Borging en kwaliteit: via quick scans, second opinions en audits.

Hebt u andere vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.