Vooraanmelden HOE DAN? conferenties

door | sep 14, 2020 | agenda-item, nieuws

Dit najaar vinden weer twee werkconferenties met de titel ‘HOE DAN?’ plaats. Deelname is kosteloos, maar vanwege corona beperkt toegankelijk. Daarom kunt u zich het beste zo snel mogelijk vooraanmelden via de links in dit bericht.

 

Werkconferentie

Op dinsdag 10 november en donderdag 12 november 2020 vindt de werkconferentie HOE DAN? plaats in respectievelijk Deventer en Amsterdam. De conferentie bestaat uit een talkshow en interactieve werksessies voor beleidsmakers die “op zoek zijn naar best practices en (verder) willen bouwen aan lokale coalities”. De inzet is ‘actie’ om meer te doen tegen eenzaamheid bij ouderen.

 

Effectieve projecten

De HOE DAN? conferentie biedt een waaier aan effectieve projecten tegen eenzaamheid, aldus de officiële Save the Date!. Van de eerdere conferenties is hier een overzicht beschikbaar met de daar gepresenteerde projecten.

 

Vooraanmelden

Deelname is gratis, maar alleen mogelijk voor vooraanmelders. Dat kan nu hier voor Deventer en hier voor Amsterdam. Snel even doen, dus.

 

Informatie

Publicatiedatum  14 september 2020
Laatste aanpassing 14 september 2020
Bron Save the Date!
Onderwerpen Werkconferentie

0 reacties

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!