En nog een site om samen dingen te doen

door | aug 24, 2019 | nieuws | 0 Reacties

Internet biedt oneindig veel mogelijkheden om mensen aan elkaar te verbinden. Zo is er sinds kort het nieuwe platform ‘Go Mingle‘. Met als motto: Ga samen iets leuks doen.

Aan ons overzicht van landelijk aanbod tegen eenzaamheid is nu ook Go Mingle toegevoegd. Go Mingle zegt op de eigen site: “Ga samen iets leuks doen! Vind jij het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en samen leuke dingen te doen? Zoals naar de bioscoop of museum, sporten, wandelen op het strand of een drankje drinken? Je kunt meedoen aan de activiteiten van andere deelnemers en de uitjes die wij organiseren.”

Op moment van schrijven zijn er meer dan 1.600 actieve gebruikers en 245 activiteiten. Die zijn verdeeld over de categorieën Cultuur, Eropuit, Sport & Adventure, Eten, Hobby, Uitgaan en Gezondheid & zorg. Voor €2 tot €4 per maand kun je deelnemen, en de eerste maand is gratis. Dit lijkt me heel laagdrempelig en voor veel mensen bereikbaar. En kan zomaar goed zijn om eenzaamheid te voorkomen en tegen te gaan.

Wat zijn uw ervaringen met Go Mingle? Kent u nog andere platforms? Laat uw reactie horen onder dit bericht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!