Gebruik de tijd en ding mee naar de ZorgSaamWonen Award 2021

door | aug 19, 2021 | nieuws | 0 Reacties

​Tot 15 september 2021 hebt u nog de tijd om een project of activiteit aan te melden voor de ZorgSaamWonen Award 2021. Maak gebruik van die kans om te laten zien dat ook de gebouwde omgeving kan bijdragen aan het voorkomen of verminderen van eenzaamheid in wijken, buurten en dorpen.

 

Ruimte voor ontmoeting

De eerste ZorgSaamWonen Award staat dit jaar in het teken van eenzaamheid en wonen. Met als motto: ruimte voor ontmoeting. Gezocht wordt naar voorbeelden in de gebouwde omgeving of fysieke ingrepen die helpen eenzaamheid tegen te gaan, zoals aantrekkelijke wandelroutes, brede galerijen, strategisch geplaatste bankjes en ontmoetingsruimten. De prijsvraag is een initiatief van Aanpakeenzaamheid.nl en ZorgSaamWonen, met ondersteuning van het ministerie van VWS/Een tegen eenzaamheid, Woonzorg Nederland, Zenzo Maatschapelijk Vastgoed en de gemeente Rotterdam.

 

Ook voor u, ook voor projecten van anderen

Aanmelding staat open voor individuele burgers, groepen burgers, vrijwilligersorganisaties, architecten, ontwikkelaars, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en andere non-profit-en for-profit-organisaties en overheden. Kortom: bijna iedereen kan een project of activiteit kenbaar maken. Bovendien: het mag uw eigen project zijn maar u kunt ook een project van iemand anders inzenden.

 

Belangrijk

Juist omdat het nog zo onbekend is dat ook de gebouwde omgeving kan helpen eenzaamheid te voorkomen, is het belangrijk dat u uw eigen of andermans project inzendt. Want inzendingen komen in een online dossier en in een magazine dat breed verspreid wordt. De winnaars van de jury- en publieksprijs krijgen bovendien nog veel meer extra exposure. 

 

Eenvoudig

Om een project of activiteit in te zenden hoeft u alleen uw gegevens achter te laten en een paar vragen te beantwoorden. Veel eenvoudiger kan het niet, terwijl u daarna wél tot de inzenders behoort. “Help uzelf, help de sector”, zouden we zo zeggen: hoe meer inzendingen, hoe meer bekendheid voor dit onderwerp. En doe het vooral in één van de komende weken. Zien we uw inzending binnenkort voorbij komen?

Informatie

Publicatiedatum 19 augustus 2021
Laatste aanpassing  19 augustus 2021
Onderwerpen Award

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!