Nieuwe tool: wat helpt voor welke groep eenzame mensen?

door | dec 5, 2019 | nieuws | 0 Reacties

Eenzaamheid is een complex en groot onderwerp. Keuzes maken en prioriteiten stellen kunnen dan goed helpen, vooral als de beschikbare menskracht en middelen beperkt zijn. Daarvoor kunt u nu de nieuwe Movisie-tool Wegwijsaanpakeenzaamheid.nl gebruiken.

Als u de aanpak van eenzaamheid wilt richten op mensen met een bepaalde mate van eenzaamheid, dan helpt Wegwijsaanpakeenzaamheid u uitstekend. De tool onderscheidt vier groepen: van niet eenzaam tot ernstig eenzaam. Per groep geeft het instrument een omschrijving en noemt activiteiten en voorbeelden waarmee de aanpak van eenzaamheid vorm kan krijgen. Lees hier in één overzicht hoe de nieuwe tool werkt.

Conclusie: Wegwijsaanpakeenzaamheid.nl maakt het nu heel gemakkelijk om te weten wát u het beste kunt doen voor verschillende doelgroepen. Hopelijk helpt het u en uw netwerk om goede keuzes te maken en uw lokale aanpak te versterken.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!