Vernieuwde website – makkelijker en socialer

door | apr 30, 2020 | nieuws | 0 Reacties

Aanpakeenzaamheid.nl is vernieuwd. Met een handige homepage, een goede zoekfunctie, betere navigatie en een reactiemogelijkheid bij alle nieuwsberichten. Daarmee kan Aanpakeenzaamheid.nl nog beter helpen om eenzaamheid samen en effectief aan te pakken. Lees hier alles over de vernieuwing.

 

Kennis en instrumenten toegankelijk

Eenzaamheid hoort bij het leven en zal nooit helemaal opgelost kunnen worden. Toch willen we helpen de trend van eenzaamheid te keren. Wij geloven dat het belangrijk is om daarbij gebruik te maken van de kennis, inzichten en instrumenten die daarvoor beschikbaar zijn. Aanpakeenzaamheid.nl wil al die bronnen toegankelijk maken voor gemeenten, welzijnsorganisaties, maatschappelijke partners en ondernemers. Want deze partijen zetten zich lokaal, regionaal en landelijk steeds vaker en krachtiger in om eenzaamheid te voorkomen en tegen te gaan.

 

Vernieuwd

Om alle informatie beter te ontsluiten is Aanpakeenzaamheid vernieuwd. De volgende onderdelen springen in het oog:

  • de homepage is veranderd, met op één pagina de highlights en de laatste nieuwsberichten;
  • de navigatie is vereenvoudigd; daardoor is het makkelijker om aan de slag te gaan en alle hulpmiddelen te vinden;
  • de zoekfunctie is verbeterd: rechtsboven kunt u op trefwoord snel vinden wat u nodig hebt;
  • bij alle nieuwsberichten bestaat nu de mogelijkheid om te reageren. Daarmee kan Aanpakeenzaamheid.nl ook een sociale functie krijgen en een platform zijn om samen kennis te delen en te ontwikkelen.

 

Toegankelijke feiten

Met het nieuwe Aanpakeenzaamheid.nl hopen we dat nog meer mensen gebruik maken van alle inzichten, kennis en instrumenten die beschikbaar zijn om eenzaamheid tegen te gaan. Geleidelijk zal Aanpakeenzaamheid.nl meer kennis delen, naast bestaande overzichten, zoals::

 

Betere aanpak en hulpmiddelen

Ook manieren om eenzaamheid aan te pakken en de bijbehorende hulpmiddelen komen nu beter tot hun recht. Denk aan:

 

Tot slot

In de nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl staat elke twee weken de laatste informatie. U kunt zich kosteloos abonneren via Aanpakeenzaamheid.nl/nieuwsbrief (de RSS-feed staat hier). Ook bestaat de mogelijkheid om zelf een gastbijdrage te leveren of tips aan te leveren via redactie@aanpakeenzaamheid.nl.

 

We hopen met het nieuwe Aanpakeenzaamheid.nl meer kennis te bieden voor beter resultaat. Wat vindt u ervan? Hebt u suggesties, vragen of wensen? Laat ze hieronder achter in een reactie.

Informatie

Publicatiedatum 30 april 2020
Laatste aanpassing 30 april 2020
Bron Aanpakeenzaamheid.nl
Onderwerpen  overig

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen van de aanpak van eenzaamheid?

Abonneer uzelf nu op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Aanpakeenzaamheid.nl en ontvang relevante artikelen over de aanpak van eenzaamheid. Mis het niet.

Je bent succesvol ingeschreven!